Klikk for meny
Share

din trivsel og dine verdier
- vi strekker oss lengre

Ren Pluss har vunnet en viktig kontrakt i Bergen

Publisert: 21.10-2014

Vi gleder oss sammen med vår avdeling i Bergen som har vunnet en kontrakt av betydelig størrelse.

Ren Pluss har blitt valgt som leverandør av renholdstjenester til Åsanes nye samlingspunkt, bolig- og kjøpesenteret Horisont.

13. november 2014 står kjøpesenteret med 40.000 m2, fordelt på 80 butikker, klar til å åpne dørene. Merkenavn som Coop Obs, sportsutstyrsselskapet XXL, Sats og H&M, er noen av de store aktørene som nå etablerer seg i det nye prestisjeprosjektet i Bergen.

I tillegg satser Horisont på små nisjebutikker, spennende spisesteder og trivelige møteplasser for folk i alle aldre.

I løpet av 2015 står også boligdelen av prosjektet ferdig, med 170 leiligheter, inkludert terrasser, gangbroer og takhager.

Tore Andre Kalvik, Driftssjef i Ren Pluss – Bergen, er stolt av å ha sikret selskapet dette viktige oppdraget og sier at prosjektet for alvor vil etablere Ren Pluss som en hovedaktør i det Bergenske markedet. Vi har siden oppstarten i 1972 bygget stein på stein med solide kvalitetsleveranser, primært på Østlandet. De siste to årene har Ren Pluss vunnet flere store oppdrag som har sikret oss større markedsandeler også på Vestlandet.

Vi er ydmyke før starten, og vet hva som kreves for å håndtere et så kvalitativt viktig oppdrag, til en profesjonell aktør som Horisont. Dette er en stor seier for Ren Pluss, og vi gleder oss til å komme i gang.