Klikk for meny
Share

din trivsel og dine verdier
- vi strekker oss lengre

Oppkjøp av renholdsvirksomhet i Buskerud

Publisert: 04.11-2015

Ren Pluss har kjøpt daglig renholdsvirksomheten til Kongsberg Renhold og Vinduspuss i Buskerud. Den formelle overtakelsen skjer 01.10.15. Kongsberg Renhold og Vinduspuss er godt kjent i sitt nærområde for å være en seriøs renholdsleverandør.

Adm. direktør Jan Jensen sier at de i den senere tiden har ønsket å spisse sin virksomhet mer inn mot vinduspuss og at Ren Pluss var et naturlig selskap å ta kontakt med for ett mulig oppkjøp.
Ren Pluss og Kongsberg Renhold og Vinduspuss har tidligere samarbeidet på større vinduspuss- og fasaderengjøringsoppdrag.

Linda og Jan

For Jan Jensen var det viktig at Ren Pluss står for mange av de samme verdiene som han når det gjelder kvalitet på leveransen og god behandling av de ansatte.

Driftsdirektør Patrick Malnes i Ren Pluss er godt fornøyd med overtakelsen av renholdsporteføljen til Kongsberg Renhold og Vinduspuss da dette passer godt inn i vekststrategien som selskapet har fremover. Ren Pluss, som er en av de største leverandørene av renholdstjenester i Kongsberg området, satser tungt for å være den foretrukne leverandøren i området.

Alle renholderne i selskapet følger også med over til Ren Pluss. Dette er med på å sikre fortsatt god kvalitet på leveransen i overgangsperioden.

Vi gleder oss over fortsatt vekst også i Buskerud området.